Νέα Οργανισμού

ό,τι συμβαίνει!
Στην κατηγορία θα βρείτε  νέα
που
 αφορούν τον  Οργανισμό
όπως
επισκέψεις,εκδηλώσεις,
συμμετοχές σε ημερίδες κ.ά.δελτία τύπου

ανακοινωθέντα!
 
Στην κατηγορία θα βρείτε τα δελτία
τύπου
που  έχουν δημοσιευθεί   από
τον Οργανισμό το τρέχον έτος.

δημοσιεύματα

έγραψαν για μας !
 
Στην κατηγορία θα   βρείτε
δημοσιεύματα    από   τον
τ
οπικό
  και διαδικτυακό
Τύπο  που  αφορούν  τη
δράση του Οργανισμού.
 

"Μεσοπρόθεσμος Προγραμματισμός Υδροδότησης των ΔΕΥΑ Ηρακλείου, Αγίου Νικολάου και Χερσονήσου από την Εγκατάσταση Επεξεργασίας Νερού (Ε.Ε.Ν.) Αποσελέμη"

 

Χανιά 20.05.2016

Θέμα: "Μεσοπρόθεσμος Προγραμματισμός Υδροδότησης των ΔΕΥΑ Ηρακλείου, Αγίου Νικολάου και Χερσονήσου από την Εγκατάσταση Επεξεργασίας Νερού (Ε.Ε.Ν.) Αποσελέμη"

                                                                                  

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Από τον Οργανισμό Ανάπτυξης Κρήτης ανακοινώνεται ότι:

Την Τετάρτη 18.05.2016 πραγματοποιήθηκε ενημερωτική συνάντηση μεταξύ των στελεχών του Οργανισμού Ανάπτυξης Κρήτης Α.Ε. (Ο.Α.Κ. Α.Ε) και των ΔΕΥΑ Ηρακλείου, Αγίου Νικολάου και Χερσονήσου σχετικά με την πορεία υδροδότησης των τελευταίων εν όψη της καλοκαιρινής περιόδου.

Διαβάστε Περισσότερα

"Επίσκεψη του Γενικού Γραμματέα του Υπουργείου Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων (ΥΠΟ.ΜΕ.ΔΙ.) Γιώργου Δέδε στα γραφεία του Οργανισμού"

Χανιά  17.05.16

Θέμα: "Επίσκεψη του Γενικού Γραμματέα του Υπουργείου Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων (ΥΠΟ.ΜΕ.ΔΙ.) Γιώργου  Δέδε στα γραφεία του Οργανισμού"

                                                                                                                ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

 

Από τον Οργανισμό Ανάπτυξης Κρήτης Α.Ε. ανακοινώνεται ότι:

Ο Γενικός Γραμματέας Υποδομών του Υπουργείου Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων (ΥΠΟ.ΜΕ.ΔΙ.) Γιώργος Δέδες επισκέφθηκε τα γραφεία του Οργανισμού τη Τρίτη 17 Μαΐου 2016. Τον Γενικό Γραμματέα υποδέχθηκε ο Διευθύνων Σύμβουλος του Ο.Α.Κ. Α.Ε. Φώτης Καζάσης παρουσία της βουλευτού ΣΥΡΙΖΑ Χανίων Βάλιας Βαγιωνάκη.

Διαβάστε Περισσότερα

"Αγιασμός των υδάτων"

Χανιά 05.01.2015

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Θέμα :"Αγιασμός των υδάτων στο Φράγμα Ποταμών Αμαρίου."

Την Τετάρτη 06-01-2015 και ώρα 12:30 μ.μ., ημέρα της εορτής των Θεοφανίων, θα πραγματοποιηθεί Αγιασμός των υδάτων στο Φράγμα Ποταμών Αμαρίου παρουσία των Αρχών του τόπου.
Ο Αγιασμός των υδάτων του Φράγματος είναι πλέον θεσμός ως γεγονός για την ευρύτερη περιοχή του Αμαρίου και αναμένεται να προσελκύσει πλήθος κόσμου από όλο το νομό.

Διαβάστε Περισσότερα

"Συνεδρίαση Δ.Σ."

Χανιά 20.05.2016

Θέμα:"Συνεδρίαση Δ.Σ."

                                                                                                        ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Από τον Ο.Α.Κ. Α.Ε. ανακοινώνεται ότι:

Συνεδρίασε σήμερα το Διοικητικό Συμβούλιο του Οργανισμού υπό την προεδρία του Προέδρου του Δ.Σ. Δημήτρη Κουνενάκη σε τακτική συνεδρίαση.

Στην εισήγησή του προς το Διοικητικό Συμβούλιο ο Διευθύνων Σύμβουλος Φώτης Καζάσης παρουσίασε τον προγραμματισμό του Ο.Α.Κ. Α.Ε. για τα μεγάλα έργα που σχεδιάζει, καθώς και για ζητήματα διαχείρισης υδατικών πόρων.

Διαβάστε Περισσότερα

"Συγκρότηση Διοικητικού Συμβουλίου σε σώμα"

Χανιά 05.05.2016

Θέμα : "Συγκρότηση Διοικητικού Συμβουλίου σε σώμα."

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Συνεδρίασε σήμερα το νέο Διοικητικό Συμβούλιο του Οργανισμού Ανάπτυξης Κρήτης ΑΕ με θέμα «Συγκρότηση Διοικητικού Συμβουλίου σε σώμα». Το Δ.Σ. εξέλεξε τον κ. Δημήτριο Κουνενάκη, για να ασκεί καθήκοντα Προέδρου, κατ’ εφαρμογή του άρθρου 15, παρ. 1, του καταστατικού της εταιρείας και του ΦΕΚ διορισμού των νέων μελών του Δ.Σ. (ΦΕΚ 213/22/4/2016).

Διαβάστε Περισσότερα

Περισσότερα Άρθρα...